ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تکرار رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

در حال حاضر عضو هستید؟

ورود

ویزای ایتالیا

0
قیمت
از16,150,000 تومان
قیمت
از16,150,000 تومان
فرم رزرو
فرم درخواست
نام کامل*
ایمیل*
درخواست شما*
موجود است: 20 صندلی
* لطفاً همه زمینه های مورد نیاز برای رفتن به مرحله بعدی را انتخاب کنید.

اقدام به رزرو

افزودن به لیست دلخواه

افزودن آیتم به علاقه مندی ها نیازمند یک حساب کاربری است

29
ویزای ایتالیا
دسترسی: همه روزه
ایتالیا
حداکثر نفرات: 20
جزئیات ویزا

ایتالیا یکی از زیباترین کشورهای اروپایی است که در جنوب این قاره قرار دارد. علاوه بر پیشتازی در حوزه صنعت و مدرنیته، ایتالیا دارای پیشینه بسیار قوی در حوزه تاریخ، فرهنگ و معماری است. از این رو، میراث ارزشمندی از یادگارهای گذشته در این کشور برجای مانده و زمینه را برای رشد صنعت توریسم در این کشور و جذب گردشگران فراهم کرده است. 

ویزای ایتالیا که به صورت توریستی می باشد مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در ایتالیا دارید، این نوع ویزای ایتالیا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی ایتالیا یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزا بستگی به تصمیم سفارت ایتالیا و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزای ایتالیا سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزای ایتالیا مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود.

اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید مجزا فرم ویزای ایتالیا را پر کنید. باقی موارد این مدارک هم تا حد امکان برای هر نفر باید به صورت جداگانه تهیه بشود. تمام افراد بالای ۱۲ سال انگشت‌نگاری می‌شوند.
از کلیه‌ی مدارک مورد نیاز برای ویزای ایتالیا باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت ایتالیا می‌ماند.

 

نوع ویزا

توریستی 15 روزه

مدت زمان

30 روز کاری

هزینه شامل

  • پرواز
  • 3 شب هتل

مدارک مورد نیاز

  • مدارک ویزای شینگن
  • رزومه سفر