ورود

ثبت نام

هنگامی که شما یک حساب کاربری ایجاد می کنید، قادر به پیگیری وضعیت پرداخت، پیگیری تایید خواهید بود و شما همچنین در پایان تور می امتیاز خود را ثبت کنید.
نام کاربری*
رمز عبور*
تکرار رمز عبور*
نام*
نام خانوادگی*
ایمیل*
تلفن*
کشور*
* ایجاد یک حساب کاربری به معنی پذیرششرایط استفاده از خدمات ما و سیاست حفظ اسرار است.

در حال حاضر عضو هستید؟

ورود

ویزای کانادا

0
قیمت
از10,800,000 تومان
قیمت
از10,800,000 تومان
نام کامل*
ایمیل*
درخواست شما*
افزودن به لیست دلخواه

افزودن آیتم به علاقه مندی ها نیازمند یک حساب کاربری است

44
ویزا مالتی کانادا
دسترسی: همه روزه
کانادا
حداکثر نفرات: 20
جزئیات ویزا

ویزای کانادا یکی از محبوب ترین انواع ویزا میباشد  خیلی از هم وطنان برای مهاجرت تصمیم میگیرند به کشور کانادا  نقل مکان کنند ،برای سفر به کانادا، فرقی نمیکند برای دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش های علمی و تجاری، بازدید از جاذبه های گردشگری و یا همراهی با تور کانادا، تحصیل و یا تحقیق، می روید؛ تنها کاری که باید انجام دهید این است که مدارک موردنیاز برای ویزا را آماده و ترجمه کنید و با حضور در سفارت کانادا یا آنلاین از طریق وبسایت سفارت کانادا اقدام کنید. با توجه به بسته بودن سفارت کانادا در ایران و البته زمان کمتری که طول می کشد تا آنلاین برای اخذ ویزای کانادا اقدام کنید، ما درخواست شما را به صورت آنلاین ثبت می کنیم. در حال حاضر می توانید برای ویزای توریستی (عادی و تضمینی)، ویزای تحصیلی، ویزای فرصت مطالعاتی، ویزای شغلی، ویزای سرمایه گذاری و سوپر ویزا اقدام کنید.

کشور کانادا هم جزو اون کشورهایی هست که به سخت ویزا دادن بین ایرانی ها معروف شده. نبودن سفارت کانادا در تهران هم به این سختی اضافه شده و باعث شده این تصور پیش بیاد که گرفتن ویزای کانادا بدون مراجعه به آژانس های مسافرتی معروف و سپردن همه کار به اون ها، غیر ممکنه.

ویزای توریستی یکی از روشهای دیدار از کانادا است که شرایط متخص به خود را دارد، بارها افرادی را دیده ام که با ما تماس گرفته اند و در مورد رد شدن پرونده ویزای توریستی خود سوال داشته اند، و علت را جویا شده اند، به راحتی می توان حدس زد که همگی به روش آزمون و خطا اقدام کرده اند و شانس خود را از دست داده اند و هزینه زیادی را متحمل شده اند که باعث ایجاد سابقه و رکورد بد در اداره مهاجرت شده است. این دسته از افراد نمی دانند که لیست مدارک مورد نیاز ویزای توریستی توسط سفارت کانادا به صورت کلی برای همه مردم دنیا ارائه می گردد، ولی نسبت به هر کشور تغییر می کند و به همین دلیل کانادا دارای سفارت در هر ناحیه ای از دنیا هست و بیشتر آفیسرهایی در آن هست که به آن ناحیه آشنا باشند.

 

نوع ویزا

توریستی 5 ساله مالتی

مدت زمان

1 الی 3ماه کاری

هزینه شامل

  • وقت سفارت
  • دعوت نامه
  • وقت سفارت
  • هتل

مدارک مورد نیاز

  • مدارک ویزای شینگن
  • رزومه سفر